Frankies Pizza

frankies pizza

Hvis du er på udkig efter en pizza-oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du besøge Frankies Pizza. Frankies Pizza er et dansk pizzasted, der har pizza-spots i København, Aarhus og Odense. Frankies Pizza er inspireret af den napolitanske pizza-tradition, men med et moderne og farverigt twist. Her kan du nyde lækre pizzaer lavet med surdej og friske råvarer, mens du lytter til god musik og slapper af i en hyggelig atmosfære.

Menu

Frankies Pizza har et stort udvalg af pizzaer, der passer til enhver smag. Du kan vælge mellem klassiske pizzaer som Margherita, Pepperoni og Hawaii, eller prøve nogle af deres mere kreative varianter som Cheeseburger, Nachos og Mac’n’Cheese. Hvis du har lyst til noget andet end pizza, kan du også bestille salater, snacks, desserter og drikkevarer. Priserne er rimelige, og du kan få en pizza for mellem 79 og 129 kroner.

Kundefordele

Frankies Pizza har også et loyalitetsprogram, hvor du kan optjene point hver gang du bestiller eller spiser hos dem. Du kan bruge dine point til at få rabatter, gratis pizzaer eller andre fordele. Du kan tilmelde dig programmet via deres app, som du kan downloade på deres hjemmeside. På hjemmesiden kan du også se menuen, finde din nærmeste Frankies Pizza-spot, booke et bord eller bestille take away.

Anmeldelser

Frankies Pizza har fået mange positive kundeanmeldelser på forskellige platforme som Google, Facebook og TripAdvisor. Her er nogle eksempler på, hvad kunderne siger om Frankies Pizza:

  • “Fantastisk pizza! Dejlig sprød bund og masser af fyld. Hyggelig stemning og venlig betjening. Kan varmt anbefales!” (Google)
  • “Super lækker pizza med friske råvarer og god smag. God service og hurtig levering. Bedste pizza i byen!” (Facebook)
  • “Vi var en gruppe på 10 personer, der spiste hos Frankies Pizza i Aarhus. Vi bestilte forskellige pizzaer og delte dem mellem os. Alle pizzaerne var virkelig gode, og vi nød dem alle sammen. Personalet var meget imødekommende og hjælpsomme. Det var en rigtig god oplevelse, og vi kommer helt sikkert igen.” (TripAdvisor)

Her finder du en Frankies Pizza

Hvis du vil opleve Frankies Pizza selv, kan du finde dem på følgende adresser:

  • København: Vesterbrogade 146, 1620 København V
  • Aarhus: Jægergårdsgade 63A, 8000 Aarhus C
  • Odense: Vestergade 68A, 5000 Odense C

Frankies Pizza er det perfekte sted at spise en god pizza med familie, venner eller kolleger. Du vil ikke fortryde det! Bestil din pizza i dag på deres hjemmeside eller via deres app. Velbekomme!

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indhold

Læs mere

Relevante artikler

OTTO Pizza

Hvis du elsker pizza, så vil du elske OTTO Pizza. OTTO Pizza er et dansk pizzasted, der har syv pizza-spots i København, Lyngby, Østerbro, Nørrebro

Ild pizza

Ild Pizza

Ild.pizza er en dansk pizzakæde, der har specialiseret sig i at lave napolitanske pizzaer over åben ild i en ægte italiensk stenovn. Ild.pizza har 12

frankies pizza

Frankies Pizza

Hvis du er på udkig efter en pizza-oplevelse ud over det sædvanlige, så skal du besøge Frankies Pizza. Frankies Pizza er et dansk pizzasted, der