OTTO Pizza

Hvis du elsker pizza, så vil du elske OTTO Pizza. OTTO Pizza er et dansk pizzasted, der har syv pizza-spots i København, Lyngby, Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg. OTTO Pizza er kendt for at lave fantastiske pizzaer i napolitansk stil med surdej og friske råvarer. OTTO Pizza er grundlagt af den tidligere Michelin-kok Rasmus Oubæk, der har en passion for pizza og streetfood.

Menuen

OTTO Pizza har en menu, der byder på noget for enhver smag. Du kan vælge mellem mange forskellige slags pizzaer, som alle er bagt i en stenovn ved høj temperatur. Du kan få klassiske pizzaer som Margherita, Diavola og Capricciosa, eller du kan prøve nogle af deres specielle pizzaer som Cheeseburger, Nachos og Mac’n’Cheese. Du kan også sammensætte din egen pizza med dine yndlingsingredienser. Priserne for pizzaerne ligger mellem 89 og 139 kroner.

Ud over pizzaer kan du også bestille salater, snacks, desserter og drikkevarer hos OTTO Pizza. Du kan for eksempel få en sprød salat med kylling, bacon og parmesanost, eller en lækker chokoladekage med vaniljeis. Du kan også slukke tørsten med en øl, en sodavand eller en juice. Hvis du har lyst til noget stærkere, kan du også bestille en cocktail eller et glas vin.

Anmeldelser af OTTO Pizza

OTTO Pizza har fået mange rosende kundeanmeldelser på forskellige platforme som Google, Facebook og TripAdvisor. Her er nogle eksempler på, hvad kunderne siger om OTTO Pizza:

  • “Bedste pizza i byen! Dejlig tynd bund og masser af smag. Hyggelig stemning og god service. Kan klart anbefales!” (Google)
  • “Super god pizza med friske råvarer og lækker ost. Hurtig levering og venlig betjening. Elsker OTTO Pizza!” (Facebook)
  • “Vi var en familie på fire, der spiste hos OTTO Pizza i Lyngby. Vi bestilte fire forskellige pizzaer og delte dem mellem os. Alle pizzaerne var virkelig gode, og vi var meget tilfredse. Personalet var meget søde og opmærksomme. Det var en dejlig oplevelse, og vi kommer helt sikkert igen.” (TripAdvisor)

Find din lokale OTTO Pizza

Hvis du vil opleve OTTO Pizza selv, kan du finde dem på følgende adresser:

  • København: H.C. Andersens Boulevard 12, 1608 København V
  • Lyngby: Klampenborgvej 215E, 2800 Kongens Lyngby
  • Østerbro: Trianglen 3, 2100 København
  • Nørrebro: Elmegade 15, 2200 København
  • Frederiksberg: Godthåbsvej 10, 2000 Frederiksberg
  • Vesterbro: Værnedamsvej 18, 1619 København
  • Amager: Strandlodsvej 15, 2300 København

OTTO Pizza er det perfekte sted at nyde en god pizza med familie, venner eller kolleger. Du vil ikke fortryde det! Bestil din pizza i dag på deres hjemmeside eller via deres app. Velbekomme!

Del:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indhold

Læs mere

Relevante artikler